Home
Kadotips voor vrouwen
0 - 1 jaar
1 - 5 jaar
5 - 10 jaar
10 - 18 jaar
18 - 25 jaar
25 - 35 jaar
35 - 55 jaar
55 - .. jaar
Kadotips voor mannen
0 - 1 jaar
1 - 5 jaar
5 - 10 jaar
10 - 18 jaar
18 - 25 jaar
25 - 35 jaar
35 - 55 jaar
55 - .. jaar

Specials
Gadget Corner
Poker Room
Geboorte
Romantiek
Cadeaubonnen
Weekendje weg
Aktief! kado
Puzzels
Tijdloze spellen
Feestdagen
Moederdag
Vaderdag
Kadotips voor vrouwen
0 - 15 euro
15 - 25 euro
25 - 50 euro
50 - 100 euro
> 100 euro
Kadotips voor mannen
0 - 15 euro
15 - 25 euro
25 - 50 euro
50 - 100 euro
> 100 euro
Overig
Veilig online winkelen


Man € 25 - 50 Android app on Google Play

1. Stap aan boord en vaar door Amsterdam
Ervaar het fantastische gevoel van een goede voertuigbeheersing.
2. Shooting Games
Lukt het je om de roos te raken? Leg aan, stel scherp, richt en… schiet!
3. Afstandbestuurbare Helikopter - Gyro Tandem-Z
GYRO TANDEM-Z Helikopter
4. Magneet Kubus Puzzel - iQube - Nano Balls
Los deze puzzel maar eens op!
5. Azzaro eau de toilette 30 ml
Azzaro eau de toilette (30 ml) van Azzaro nu van 27.00 euro voor 26.90 euro. 100% orgineel merk parfum! Uw korting: 0%
6. Air Swimmer - Shark
Eigenschappen: Op Afstand bestuurbaar. De Afstandsbediening heeft een bereik van 24 meter. De�Haai kan naar boven, beneden, links en rechts toe sturen. De Air Swimmer Clownvis is een bouwpakket en moet nog gevuld worden met helium. Dit kan bij iedere ballonen/decoratiewinkel. Is alleen binnen te gebruiken in verband met de wind. Afmetingen: 145 x 86 cm. Inhoud: Haai, 2 buikvinnen, 2 rugvinnen, afstandsbediening, instructieboekje en een adapter.
7. Jamie Oliver Hamburger kit
Maak je eigen hamburgers
8. Bierpakket Westmalle Tripel - Etiket
Een heerlijk bierpakket met een heerlijke fles speciaal bier met eigen etiket en een bijpassend bierglas.
9. Kadoabonnement op een tijdschrift
Een (mini-)Kado abonnement op een tijdschrift naar keuze, zonder enige verdere verplichtingen! Het abonnement stopt automatisch. Een aantal weken of maanden een leuk kado op de deurmat.
10. V-Cube 7 Puzzel Kubus
V-Cube 7 Puzzel Kubus
11. Frozen planet
Frozen Planet is het wonderlijke verslag van het leven in de ijzige uithoeken van de aarde en toont ons natuurverschijnselen die we nooit eerder gezien hebben. De bijzondere levens van pooldieren worden op de voet gevolgd: van pingu�ns en orka's, tot ijsberen en wolven. Frozen Planet wordt ge�llustreerd door adembenemende foto's uit zowel het Noord- als het Zuidpoolgebied. Een onmisbare en schitterende aanwinst voor elke natuurliefhebber!
12. 5483 Playmobil Gouden Draak met Soldaat
Maak je Playmobil Dragons collectie compleet met de grote Gouden Draak! Met zijn gevlamde vleugels, scherpe tanden en snelle tong is de Gouden Draak de schrik van iedere tegenstander! Win de strijd in Aziatisch Drakenland samen met de bevriende...
13. Stratego original
Al meer dan 20 miljoen spellen zijn er de afgelopen 50 jaar van Stratego verkocht. Het is een spel dat gaat om strategie, slim zijn, sterk zijn en snel zijn. Een zeer spannend spel. Stratego is een spel vol avontuur en verrassingen. Je hebt een eigen...
14. 75012 Lego Star Wars Barc Speeder
Obi Wan Kenobi wordt achtervolgd door 2 Commando Droids... Uit alle macht probeerd Obi Wan te vluchten, de Droids zitten hem vlak op de hielen... De Droids vergeten echter dat Kapitein Rex in het zijspan zit! De blasters vuren de Droids om de oren...
15. Hot Wheels Super Track pack
Bouw je droombaan met deze gave set! Zet de kunststof onderdelen in elkaar en trap stevig op het gaspedaal! De track brengt volop race, stunt en speel plezier. Vraag je vrienden om hun Hot Wheels cars mee te nemen en speel samen met het Super Track...
16. Bierpakket Belgisch Deluxe
Een bierpakket gepersonaliseerd met je eigen foto en tekst, gevuld met een selectie van 10 flesjes Belgisch bier. Diverse soorten!
17. F103 4-kanaals helikopter - Rood
Vliegen met een helikopter: wie wil dat nou niet? Een echte helikopter is misschien wat duur, maar deze F103 4-kanaals helikopter komt een heel eind in de buurt. Vaders opgelet: dit is het ideale speelgoed voor wat quality time met je zoon. De helikopter kan vooruit en achteruit vliegen, naar links en rechts draaien en stil op de plaats in de lucht blijven hangen. De talloze lampjes op de helikopter maken het vliegen in het donker extra leuk. De helikopter is op afstand bestuurbaar met bijgeleverde controller. Hij heeft een reikwijdte van 10 meter en je kan er zowel binnenshuis als buitenshuis mee vliegen. De vliegtijd is tien minuten bij een volledig opgeladen accu. De accu kan je opladen via USB. In dertig minuten is de accu opgeladen. De helikopter is verkrijgbaar in rood en blauw.
18. Bierpakket Internationaal Deluxe
Een bierpakket gepersonaliseerd met eigen foto en tekst, gevuld met een selectie van 12 flesjes buitenlandse bier. Diverse soorten!
19. Tetris Lamp 7-delig
Tetris Lamp 7-delig
Toppers

Onze android-app!
Dagaanbiedingen
Erotiek/Romantiek

Online winkels
Bestthings.nl
Speelgoedpostorder.nl
BuyYourWine.nl
Hoerakadootjes.nl
Valentijngifts.nl
123tijdschriften.nl
YourSurprise.com
TrafficControl.nl
Christineleduc.nl
Abokado.nl

Links | contact | disclaimer cookies