Wat moet ik NU weer geven?nl

Cadeautips voor vrouwen, mannen, jongens, meisjes en babies

Home Babies

Bloemen

Wijn bloemengeschenk
Heerlijke Italiaanse wijn gemaakt van 4 druiven rassen.Bloemen vers uit Nederland gebonden in smaak volle vrolijke kleuren. Bestel dit wijn bloemengeschenk vandaag nog vóór 17:00 uur en deze wordt morgen al bezorgd in heel Nederland.Afgebeeld: Voga Quatro rode en witte wijn + bont boeket á € 23,95.  Helaas is de Voga geschenkdoos niet meer leverbaar.De wijn wordt geleverd in een houtnerf doos.Het bonte boeket bloemen kan afwijken van de foto.

€ 47.95

Cotes Du Rhone rode wijn bezorgen
De Cotes Du Rhone rode wijn komt uit Frankrijk van het wijnhuis Moillard. Het is een medium wijn die vol van smaak is, maar toch niet te zwaar. De rode wijn is daarmee uitermate geschikt als cadeau aan een jarige, geslaagde of zakelijke klant. Bestel de wijn dus direct via BoeketCadeau.nl en verras iemand met dit leuke cadeau.Wijn bezorgen aan huis of bedrijfWanneer je een bestelling plaatst via onze website, dan kun je zelf een leverdatum en leveradres aangeven. Bestel je voor 17.00 uur? Dan kunnen wij de volgende dag al leveren. De levering kan plaatsvinden aan huis, maar ook op een bedrijf of instelling. Tijdens het bestellen kun je een kaartje met persoonlijke boodschap toevoegen, zodat de ontvanger weet dat jij de wijn laat bezorgen.Wijn en bloemen bezorgenWijn bezorgen kan ook in combinatie met een mooi boeket bloemen. In onze webshop heb je de keus uit verschillende soorten bloemen en boeketten. Denk bijvoorbeeld aan een boeket rode rozen en rode bloemen, een romantisch boeket of een springerig wit boeket bloemen. Wat de gelegenheid ook is, bij BoeketCadeau.nl vind je altijd het juiste boeket!

€ 15.95

Glazen vaas met fruit bestellen
Uniek cadeau vers fruit opgemaakt in een glazen cilinder vaas, een dubbel functie je kan snel weer beter worden met vers fruit en je hebt ook nog een mooie glazen cilinder vaas voor je bloemen.Een boeket bloemen is er in optie bij te bestellen een boeket bloemen van € 17,50 of € 25,00.Afgebeeld: een glazen cilinder vaas van 20 cm hoog en 15 cm breed gevuld met vers fruit.

€ 22.50

Vers fruit en oranje rozen boeket
De combinatie van fruit en bloemen cadeau geven is uniek en zeker omdat het om een zak fruit gaat dit is een leuk gebaar voor de ontvanger, om deze beide te ontvangen in een luxe geschenkdoos van BoeketCadeau.nlBestel eenvoudig en doorloop in 3 stappen het besteld systeem. BoeketCadeau bezorgd 7 dagen per week.Afgebeeld boeket maat groterDe zak fruit bevat 7 stuks fruit.Door de beschikbaarheid van het fruit en de bloemen kunnen biede producten iets afwijken van de foto.

€ 36.95

Glazen vaas gevuld met fruit en boeket bloemen
Iemand beterschap wensen met dit mooie unieke cadeau! Vers fruit opgemaakt in een glazen vaas. Als het fruit uit de vaas gehaald wordt,  kunnen de bloemen in de vaas. BoeketCadeau.nl maakt het boeket op maat voor in de glazen vaas.Ideaal voor in een ziekenhuis of verzorgingstehuis, maar dit cadeau kan natuurlijk ook aan huis worden bezorgd.7 dagen per week bezorgt BoeketCadeau in heel Nederland.Afgebeeld boeket maat groterDe glazen cilinder vaas heeft de maat 20 cm hoog en 15 cm breedDoor de beschikbaarheid van het fruit en de bloemen kunnen biede producten afwijken van de foto.

€ 39.95

Glazen vaas met fruit en bloemen bezorgen
Glazen cilinder vaas gevuld met vers fruit geleverd in combinatie met een boeket oranje rozen en bloemen.Deze unieke combinatie wordt samen bezorgd in één luxe geschenkdoos van BoeketCadeau.nl.Ideaal is deze combinatie omdat de bloemen gelijk in de bijpassende glazen vaas geplaatst kunnen worden.Het boeket wordt op maat gemaakt voor in de glazen cilinder vaas..Afgebeeld boeket maat groterDoor de beschikbaarheid van het fruit en de bloemen kunnen biede producten afwijken van de foto.

€ 52.95

Bloemen fruit glazen vaas laten bezorgen
Boeket gemaakt van bloemen die hoog en laag gerangschikt zijn in diverse kleuren maakt het geheel tot een bont kleurrijk geheel.De bijpassende glazen vaas gevuld met fruit is de exacte maat voor het boeket de Tuinverrassing.Afgebeeld boeket maat groter.Afgebeeld glazen cilindervaas 20 cm hoog en 15 cm breed.Door de beschikbaarheid van het fruit en de bloemen kunnen biede producten afwijken van de foto.

€ 46.95

Zak fruit en Veld geplukt boeket bezorgen
Een boeket bloemen gecombineerd met een zak fruit een leuke unieke combinatie om voor een zieke te laten bezorgen.BoeketCadeau.nl bezorgd 7 dagen per week.Afgbeeld boeket maat groterDe zak fruit heeft een inhoud van 7 stuk fruit.Door de beschikbaarheid van de bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

€ 28.95

Bloemen en fruit bezorgen
Boeket de Tuinverrassing is gemaakt met en gerangschikt met hoge en lage bloemen dit geeft een ander effect dan een gewoon rond boeket.Samen met de zak fruit geeft dit een unieke combinatie om deze iemand beterschap te wensen.Afgebeeld boeket maat groterDe inhoud van de zak bestaat uit 7 stuks fruit.Door de beschikbaarheid kan het boeket iets afwijken van de foto.

€ 31.95

Bloemen bezorgen met glazen vaas en fruit
Boeket bloemen gemaakt in een veld geplukte stijl, de bloemen zijn springerig gerangschikt zodat er een veldachtig idee ontstaat.Het veld geplukte boeket wordt geleverd met een cilindervaas gevuld met vers fruit. Het boeket bloemen wordt op maat gemaakt zodat deze exact in de glazen cilinder vaas past.Afgebeeld: Boeket maat groterAfgebeeld: glazen cilinder vaas van 20 cm hoog en 15 cm breed.Door de beschikbaarheid van het fruit en de bloemen kunnen biede producten afwijken van de foto.

€ 43.95

Oranje rode bloementaart versturen
Een feestelijk oranje cadeau voor op tafel.Met deze bloementaart hoef je niet op zoek naar een vaas. Dit arrangement is zo neer te zetten. De taart in de vorm van bloemen staat op een glazen bord en is in 2 maten te bestellen. Afgebeeld is de maat groter. Deze bloementaart maken we op met rode en oranje bloemen. Doordat de bloementaart dagelijks vers gemaakt wordt, kan de bloementaart afwijken van de foto in verband met de beschikbare materialen.De bloementaart dagelijks bijvullen met water zodat het steekschuim goed vochtig blijft, dan heeft de ontvanger lang plezier van deze creatie.Bloemen bezorgen doen we bij BoeketCadeau 7 dagen per week, ook op zondag. U kunt uw eigen gewenste bezorgdag kiezen tijdens het bestelproces.Standaard is de maat ca. Ø 16 cm van de bloementaartHet glazen bord heeft een doorsnede van 24,5 cm.Afgebeeld:Groter is de maat Ø ca. 25 cm van de bloementaartHet glazen bord heeft een doorsnede van 31,5 cm.

€ 30.95

Leonidas bonbons bloementaart bezorgen
Een bloementaart met bonbons voor de echte bonbon liefhebber!. In het midden van deze bloementaart is een doos Leonidas bonbons verwerkt met een inhoud van 250 gram. In de doos zitten pure, melk en witte bonbons zonder alcohol.  De bloementaart is opgemaakt met zalm witte bloemen en gouden appeltjes.Deze bloementaart is alleen in de maat groter te bestellen.Vandaag bloemen bestellen voor 12.00 uur is vandaag nog bezorgen, anders bezorgen wij de volgende dag. De inhoud van de bloemen kan afwijken in verband met de beschikbare materialen.Deze bloementaart met Leonidas bonbons is een origineel cadeau en exclusief verkrijgbaar bij BoeketCadeau.nlAfgebeeld: maat Ø ca. 25 cm van de bloementaartHet glazen bord heeft een doorsnede van 31,5 cm.

€ 38.95

Bloemen cake bestellen
Een cake van bloemen, dat is eens iets anders dan een ronde bloementaart.Deze ovale cake is opgemaakt met zalm witte bloemen van het seizoen. De cake is te bestellen in 2 maten.Vandaag besteld voor 12.00 uur is vandaag nog vers gemaakt en in de avond bezorgd.  Het is ook mogelijk om uw eigen bezorgmoment te kiezen. Bestellen van dit bloemstuk is eenvoudig, zonder inlogcodes en met veel betaalmogelijkheden.Voeg een persoonlijke boodschap toe op een kaartje en de cadeau cake is compleet.De standaard maat is lengte 20 cm en breedte 7cmAfgebeeld de maat groter ca. lengte ca. 30 cm breedte 11 cm

€ 28.95

Geel oranje bloementaart kopen
Een bloementaart in vrolijke voorjaarskleuren in het geel en oranje.Deze bloementaart heeft extra oranje accenten: Riete balletjes, een oranje wit vogeltje en oranje appeltje. Daarnaast gele en oranje bloemen van het seizoen. Het steekschuim is afgewerkt met oranje jute en tule. Een cadeau om iemand eens op te vrolijken of een hart onder de riem te steken.De bloementaart is eenvoudig te bestellen en is verkrijgbaar in 2 maten.  Kies uw eigen gewenste bezorgdag. Bloemen bezorgen doet BoeketCadeau.nl 7 dagen per week, ook op zondag. Standaard is de maat ca. Ø 16 cm van de bloementaartHet glazen bord heeft een doorsnede van 24,5 cm.Afgebeeld:Groter is de maat Ø ca. 25 cm van de bloementaartHet glazen bord heeft een doorsnede van 31,5 cm.

€ 26.95

Pompoen bloementaart kopen
In de serie herfst bloementaarten, hebben wij een originele bloementaart samengesteld met in het midden een oranje pompoen. Samen met rode, oranje en gele bloemen is deze bloementaart een vrolijk geheel. De bloementaart is te bestellen in 2 maten en is zo neer te zetten op tafel.Deze bloementaart is eenvoudig te bestellen en te combineren met alle andere cadeaus op de site. Bestellen en bezorgen van bloemen kan 7 dagen per week, ook op zondag. Kies uw eigen bezorgmoment.Standaard is de maat ca. Ø 16 cm van de bloementaartHet glazen bord is 24.5 cm breedAfgebeeld:Groter is de maat Ø ca. 25 cm van de bloementaartHet glazen bord is 31.5 cm breed

€ 29.95

Vierkante "Get well" pleister ballon versturen
Een heliumballon als pleister op de wonden. Deze vierkante ballon in de vorm van een kussen kan worden besteld met een zak fruit (inhoud 7 stuks) en met een doos heerlijke Droste chocolade van 200 gram.Bezorging van deze ballon is mogelijk in een ziekenhuis. Kies dan wel voor een levering overdag. Aan de ballon komt een koort met een gewichtje zodat de ballon naast het bed geplaatst kan worden.De ballon is ook te combineren met een boeket bloemen. Het boeket bloemen kan worden toegevoegd in de voldende stap van de bestelling.

€ 12.95

Get well wishes ballon sturen
Een vrolijke ronde helium ballon met beterschapswensen. Deze ballon is te bestellen met een zak fruit en een zak fruit met een doos Droste chocolade. De ballon kan bezorgd worden in het ziekenhuis.Het is ook mogelijk deze ballon te combineren met een boeket bloemen. Kies dan alleen de ballon en ga verder winkelen op de pagina bloemen bezorgen.De ballon kan ook in een ziekenhuis worden bezorgd. Kies dan wel voor een levering overdag.

€ 12.95

Bloementaart bezorgen chocolade reep
Iemand feliciteren of bedanken, beterschap of zomaar.....  Dan is deze bloementaart een echt origineel cadeau!Deze bloementaart in bonte kleuren is met melkchocolade reep van 200 gram. De bloemen zijn opgestoken in steekschuim met in het midden de chocolade. Het geheel is afgewerkt met roze jute en paarse tule overeenstemmend met de gebruikte bloemen. De taart staat op een glazen bord. De bloementaart wordt vers gemaakt en de inhoud kan daarom afwijken van de beschikbare bloemen op dat moment.Vandaag besteld voor 12.00 uur, is vanavond al bezorgd!.Het is ook mogelijk uw eigen bezorgdatum en bezorgmoment te kiezen.Wat wordt er bezorgd:De bloementaart wordt geleverd op een glazen bordmet een doorsnede van 31.5cmde bonte bloementaart is circa Ø ca. 25 cm.De bloemen in de bloementaart kunnen afwijken van de foto door de beschikbaarheid op dat moment.

€ 39.95

Beterschap heliumballon bestellen bezorgen
Een vrolijke ronde heliumballon met een doorsnede van ca 45 cm. Rondom een gele smiley, de tekst I hope you feel better soon. De ballon is gevuld met helium en wordt geleverd met een koortje en een gewichtje.Stuur deze ballon naar een zieke thuis of in een ziekenhuis. De ballon is te combineren met alle andere producten op de website, dus met een boeket bloemen, een fruitmand, of een doos chocolade. Voor het combineren van producten kies nadat de ballon in de winkelwagen is toegevoegd voor verder winkelen naar ga naar de gewenste categorie.Uiteraard is het mogelijk om een persoonlijke boodschap op een kaartje te schrijven en een gewenste bezorg dag te kiezen. Bloemen en cadeaus bezorgen kan bij BoeketCadeau.nl 7 dagen per week.

€ 12.95

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen