Wat moet ik NU weer geven?nl

Cadeautips voor vrouwen, mannen, jongens, meisjes en babies

Home Babies

Wijnproeverijbox

Wijnreis Alcoholvrij
Uniek! Een complete wijnproeverij zonder alcohol maar mét de wijnbeleving! Alle wijnen zijn alcoholvrij, dus geschikt voor proevers die geen alcohol drinken.

€ 64.50

Wijntrip Mediterraans Frankrijk
Met deze box kom je thuis in Mediterrane sferen. Het ultieme vakantiegevoel aan de Middellandse zee komt opborrelen.

€ 37.50

Wijntrip Authentiek Italië
Heuvelachtig landschap met cipressen en wijn- en olijfboomgaarden. Dat samen met de heerlijke Italiaanse keuken vraagt om authentieke wijnen.

€ 36.50

Wijntrip Australië & Nieuw Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland worden steeds bekender bij ons. En terecht. Wijnbouw in Australië is alleen mogelijk in het koelere zuiden. In Nieuw-Zeeland komt de meeste wijn uit het koelere noorden van het zuidelijk schiereiland.

€ 37.50

Mini-Wijntrip | LIVE begeleiding Vinoloog
Ga gezellig met je vrienden of familie online wijnproeven! Inclusief professionele begeleiding van een Vinoloog. Coronaproof!

€ 49.50

Nieuw! Wijntrip Duitsland & Oostenrijk
De wijngebieden van Duitsland beginnen net over de grens voorbij Keulen in het Ahr dal tot aan de Oostenrijkse grens bij de Bodensee. In Oostenrijk komen we rond Wenen terecht voor de wijngebieden.

€ 37.50

Wijnreis Prestige
Neem je vrienden mee naar de meest prestigieuze wijngebieden ter wereld. Wij hebben ze speciaal kunnen selecteren voor deze prachtige box. Proef o.a. een top Champagne en een Sauternes uit Bordeaux! Deze wijnen schenken ze in sterrenrestaurants.

€ 119.50

Wijnreis Vriendinnen
Gezellig thuis een wijnreis maken met je vriendinnen? Dan is deze box ideaal. De wijnen zijn populair omdat ze geuren naar aroma's als bloesem, witte bloemen, perzik, framboos en andere aroma's. Natuurlijk ontbreken rosé wijnen niet.

€ 79.50

Nieuw! Mini-Wijntrip Traditioneel Frankrijk
Deze Mini-Wijntrip bevat grote traditionele wijnen uit Frankrijk in kleine flesjes!

€ 29.50

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen