Home
Kadotips voor vrouwen
0 - 1 jaar
1 - 5 jaar
5 - 10 jaar
10 - 18 jaar
18 - 25 jaar
25 - 35 jaar
35 - 55 jaar
55 - .. jaar
Kadotips voor mannen
0 - 1 jaar
1 - 5 jaar
5 - 10 jaar
10 - 18 jaar
18 - 25 jaar
25 - 35 jaar
35 - 55 jaar
55 - .. jaar

Specials
Gadget Corner
Poker Room
Geboorte
Romantiek
Cadeaubonnen
Weekendje weg
Aktief! kado
Puzzels
Tijdloze spellen
Feestdagen
Moederdag
Vaderdag
Kadotips voor vrouwen
0 - 15 euro
15 - 25 euro
25 - 50 euro
50 - 100 euro
> 100 euro
Kadotips voor mannen
0 - 15 euro
15 - 25 euro
25 - 50 euro
50 - 100 euro
> 100 euro
Overig
Veilig online winkelen


Kadotips voor mannen van 25 tot 35 jaar

1. Geurtje heren
Een lekker geurtje is altijd welkom. In alle "geuren en kleuren" verkrijgbaar. Online vaak goedkoper dan in de traditionele winkel dus bestel vandaag nog via het internet. Gio, Joop!, Armani, CK, etc..
2. Kado-abonnement Mannenweek
Geef een proefabonnement op de PCM autoweek, pcm, FHM of ander magazine. Elke week/maand een klein kado. Het abonnement stopt automatisch en je bent verder nergens toe verplicht.
3. Ranzig cadeaupapier
Vroeger waren cadeaus voorspelbaar vanwege de vorm... Verbaas en verras je vrienden op verjaardagen door hun cadeautje in dit ogenschijnlijk nette en saaie cadeaupapier aan te bieden. Netjes van buiten, ranzig van binnen!
4. Shocking Pen
Shocking Pen – de enige pen die je een stroomshock geeft! Probeer dit uit bij je vrienden en geef ze een schok die ze nooit zullen vergeten!
5. Doe Slipcursus
Slippen, sturen, draaien op glad wegdek en weer recht doorgaan! Onze rijvaardigheidscursussen zijn de manier om een volleerd automobilist(e) te worden.
6. F103 4-kanaals helikopter - Rood
Vliegen met een helikopter: wie wil dat nou niet? Een echte helikopter is misschien wat duur, maar deze F103 4-kanaals helikopter komt een heel eind in de buurt. Vaders opgelet: dit is het ideale speelgoed voor wat quality time met je zoon. De helikopter kan vooruit en achteruit vliegen, naar links en rechts draaien en stil op de plaats in de lucht blijven hangen. De talloze lampjes op de helikopter maken het vliegen in het donker extra leuk. De helikopter is op afstand bestuurbaar met bijgeleverde controller. Hij heeft een reikwijdte van 10 meter en je kan er zowel binnenshuis als buitenshuis mee vliegen. De vliegtijd is tien minuten bij een volledig opgeladen accu. De accu kan je opladen via USB. In dertig minuten is de accu opgeladen. De helikopter is verkrijgbaar in rood en blauw.
7. Hopside Down Bierglas
Eigenschappen: Gewicht: 350 g. Afmetingen: 15 x 6 cm Door zijn dubbele glaswand wordt het bier niet meer warm als je het in de hand houd. Zeer origineel en smaakvol design. Je hoeft met de Hopside Down Bierglas nooit meer de keuze te maken tussen het glas of een flesje :-) Wij raden het af om het glas in de vaatwasser schoon te maken! De Hopside Down is gemaakt van kunststof.
8. Nep golfballen
Een set van 4 fop golfballen die onmogelijk te putten zijn! Ze spatten uiteen wanneer je er tegenaan slaat!
9. Glas Halfvol
Half full kunt u mensen goed voor de gek houden. Niet van beneden word het halfvol maar van boven. Laat u gasten zien hoe u dat doet!
10. Duff Beer
Doh! Er zijn een maar weinig dingen die je je zou kunnen wensen bij het kijken naar de Simpsons. Eigenlijk is dat er maar 1, een fris Duff biertje.


Hier adverteren met een orgineel cadeau?

Toppers

Onze android-app!
Dagaanbiedingen
Erotiek/Romantiek

Online winkels
Bestthings.nl
Speelgoedpostorder.nl
BuyYourWine.nl
Hoerakadootjes.nl
Valentijngifts.nl
123tijdschriften.nl
YourSurprise.com
TrafficControl.nl
Christineleduc.nl
Abokado.nl

Links | contact | disclaimer cookies