Home
Kadotips voor vrouwen
0 - 1 jaar
1 - 5 jaar
5 - 10 jaar
10 - 18 jaar
18 - 25 jaar
25 - 35 jaar
35 - 55 jaar
55 - .. jaar
Kadotips voor mannen
0 - 1 jaar
1 - 5 jaar
5 - 10 jaar
10 - 18 jaar
18 - 25 jaar
25 - 35 jaar
35 - 55 jaar
55 - .. jaar

Specials
Gadget Corner
Poker Room
Geboorte
Romantiek
Cadeaubonnen
Weekendje weg
Aktief! kado
Puzzels
Tijdloze spellen
Feestdagen
Moederdag
Vaderdag
Kadotips voor vrouwen
0 - 15 euro
15 - 25 euro
25 - 50 euro
50 - 100 euro
> 100 euro
Kadotips voor mannen
0 - 15 euro
15 - 25 euro
25 - 50 euro
50 - 100 euro
> 100 euro
Overig
Veilig online winkelen


Tijdloze spellen

1. Scrabble Original
Srabble is een leuk spel voor de gehele familie. In Scrabble probeert iedere speler zoveel mogelijk punten te behalen. Hiervoor hebben zij echter maar beperkt de tijd, wanneer de letters op zijn is het spel voorbij. Iedere letter heeft zijn eigen waarde en de letters gebruik je om complete woorden mee te leggen. Zorg dat je handig gebruik maakt van het speelbord door worden te leggen op letter- en woordverdubbelaars. De speler die met de meeste punten eindigt wint!
2. Stef Stuntpiloot
Stef Stuntpiloot zaait paniek in het kippenhok. Kun jij jouw kippen beschermen tegen Stef en zijn stuiterende stuntvliegtuig
3. Ik Hou Van Holland
Dit spel is gebaseerd op de succesvolle show bij RTL4 die gepresenteerd wordt door Linda de Mol. Leuk, gezellig en nederlands!
4. Koehandel
eenmaal! Andermaal! Verkocht! Wie is de gelukkige eigenaar van de prijskoe Bertha of een van de andere dieren? Menige doortrapte koehandel loopt volkomen uit de hand. Maar wie heeft nu eigenlijk wie te pakken? Alleen wie met boerenverstand biedt en listiger is dan de rest krijgt de lucratiefste dieren in handen!
5. Wie is Het?
Schuif de kaarten in het frame en spelen maar. Speel met de bekende gezichten of juist met dieren. Op Internet staan nog veel meer bladen met figuren om uit te printen
6. Monopoly - Van Dam tot Dom met electronisch bankieren
Koop straten, bouw huizen en hotels en word een echte vastgoedmagnaat! Elektronisch bankieren in Monopoly van Dam tot Dom. Geen papiertjes van geld meer.
7. Cars 2 - Dokter Bibber
<p>Takel kan niet meer rijden - er is zoooo veel stuk! Pak het pincet en ga aan de slag en verwijder voorzichtig alle kapotte onderdelen. Pas op dat je de zijkanten niet raakt. tzzzzzt
8. Oud hollands Ganzenbord
Ben jij een Guus Geluk of meer een ongeluksgansjeMet dit prachtig geillustreerde bord met zes grote houten ganzen en twee houten dobbelstenen, beleef je een spannend ganzenavontuur. Het speelveld met 63 vakjes en 13 ganzen brengt de gezelligheid terug op tafel. Wie haalt zonder kleerscheuren de finish? Wie belandt in de put of in de gevangenis? Een razendspannend spel dat nooit verveelt!
9. Boggle Flash
Hi-Tech versie van het beroemde woordspel Boggle. Probeer zoveel mogelijk 3-, 4- of 5-letterwoorden te vormen met de letters op de elektronische blokjes. Leg de blokjes naast elkaar en Boggle Flash herkent de woorden die je maakt! Het spel geeft ook aan wat je score is. Genomineerd voor de Speelgoed van het jaar 2011 verkiezing.
10. Kolonisten van Catan
De Kolonisten van Catan. In 2000 werd dit populaire handelsspel tot Speelgoed van het Jaar verkozen. Sinds die tijd zijn er meer dan een miljoen exemplaren verkocht.


Hier adverteren met een orgineel cadeau?

Toppers

Onze android-app!
Dagaanbiedingen
Erotiek/Romantiek

Online winkels
Bestthings.nl
Speelgoedpostorder.nl
BuyYourWine.nl
Hoerakadootjes.nl
Valentijngifts.nl
123tijdschriften.nl
YourSurprise.com
TrafficControl.nl
Christineleduc.nl
Abokado.nl

Links | contact | disclaimer cookies